Környezetbarát divat: fa napszemüveg
fa napszemüg, női fa napszemüg, férfi fa napszemüg

A fa napszemüveg tud annyit, mint egy hagyományos kiegészítő vagy talán még többet is? Te mit tudsz a fa kiegészítőkről?

Ismerd meg, hogy milyen tulajdonságai vannak az új, kedvenc kiegészítődnek!

A műanyag már nem divat

Az optikákban és az üzletekben kihelyezett napszemüvegek többsége ugyanabból az alapanyagból készül vagyis műanyagból. A hagyományos műanyag nagyon mutatós, ezerféle színárnyalatban és mintával lehet gyártani belőle keretet és még szemüvegtokot is. Az egyetlen bökkenő az, hogy a világ egyik legszennyezőbb hulladéka válik belőle.

Hacsak nem újrahasznosítható műanyagról van szó, akkor az ilyen használati tárgyak megvásárlásával súlyos környezetszennyezést követnek el a vevők. A műanyag ugyanis nem tud lebomlani. Nem arról van szó, hogy csak rendkívül lassan bomlik, hanem örökre megmarad a természetben.

A fával már egészen más a helyzet, ugyanis természetes alapanyagról van szó. A napszemüvegek akár fából is készülhetnek, erre csodás példa a Goldencoaster egyedi napszemüveg kollekciója. A női fa napszemüvegek és a férfi fa napszemüvegek dekoratív, környezetbarát, tartós és innovatív dizájnnal készített modelljeit Te is megvásárolhatod tőlünk.

Nem egynyári sláger

A fa tulajdonképpen bambusz fát jelent, ami a fa napszemüvegek alapanyaga. A hagyományos fát azért vetettük el, mert a bambusz sokkal rugalmasabb, ugyanakkor szilárd is. Ha véletlenül ráülsz a strandon vagy a zsebedben összenyomódik, akkor sem fog eltörni. Az UV szűrős lencsék a szem védelmét is hatékonyan ellátják, a szemüveg tokja pedig praktikus tároló a stílusos kiegészítődnek.

A nyár forró fuvallata már hamarosan borzolja a hajtincseket, a vízpartra űzi a hűsölni vágyókat és előhívja a napszemüvegeket a zsebekből. A webáruházunkban megtalálod a nyár legmenőbb kiegészítőit, méghozzá valódi bambuszból készítve. Válaszd ki azt a fa napszemüveget, amiben az idei szezonban fogsz a Balaton parton sütkérezni vagy csak a városi parkok egyikében lazulni!

A honlapon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk felvilágosítást a Goldencoaster fa napszemüvegekről.

Megosztás:

FEL