Fakeretes napszemüvegek a Te stílusodra szabva
fakeretes napszemüveg

A fakeretes napszemüveg csupa természetesség, de ez nem jelenti azt, hogy ne adna teret a Te stílusodnak. Rendeld meg a kedvencedet, és mutasd meg a világnak, ki vagy!

A fa napszemüvegek jöttek, láttak és győztek, betörtek a piacra és igyekeznek megtörni a műanyag sok-sok éve tartó egyeduralmát. Az üdítő frissesség ráfért a napszemüveg divatra, és az újszerű megközelítésért bizony a bolygó is hálás lesz, hiszen a fa modellek legnagyobb húzóereje azok környezetbarát voltában rejlik.

A fenntarthatóság mára az élet minden területén egyre inkább prioritást élvez, nem véletlen hát, hogy az olyan természetes alapanyagok, mint a fa, tarolnak a környezettudatos szemlélet hívei között. De mi a helyzet akkor, ha Neked is fontos a bolygó sorsa, mégsem szeretnéd beérni a természetes látvánnyal, hanem valami extravagánsra vágysz?

A fakeretes napszemüvegekben ebben az esetben sem fogsz csalódni, hiszen nem csupán az egyszerű és nagyszerű, natúr dizájnra épül a kínálat. Persze ott vannak a termékpalettán a visszafogottságukkal hódító bambusz napszemüvegek is, de ha körülnézel nálunk, hamar rájössz, hogy mi magunk is a sokszínűséget helyezzük előtérbe.

Bár a választékunkban megtalálható napszemüvegek fából készülnek, a színeket és mintákat illetően is szabadjára eresztettük a fantáziánkat. Ha a Te stílusodhoz a vidám, játékos kiegészítők passzolnak, akkor sem kell lemondanod a környezetbarát divatról. A formatervezés terén is elrugaszkodtunk olykor a klasszikus megoldásoktól, és különleges modelleket hívtunk életre.

Színes lencsék, miért is ne? Csak azért, mert szeretnéd védeni a szemeidet az UV-sugarakkal szemben, nem kell szürkében látnod a világot. Ha tetszik a natúr keret, akkor is vihetsz egy kis színt a megjelenésedbe, és egészen izgalmas napszemüveg variációkkal teheted teljessé a kiegészítő-gyűjteményedet.

Nem kell beérned a szimpla fa látványával, ha tőlünk rendelsz napszemüveget, az minden részletében passzolni fog a stílusodhoz. Mégis inkább a szerényebb dizájnra szavazol? Nem gond, ezekből a modellekből is bőven akad nálunk, nézz szét és rendelj bátran!

Megosztás:

FEL