Fa napszemüveg, avagy védelem extrákkal
Egyedi Fa Szemüveg

Te hogyan óvod a szemeidet a kánikulában? Még sehogy? Akkor itt az idő, hogy megismerkedj a fa napszemüvegekkel, amik védelem és stílus tökéletes ötvözetei!

Ismét elérkezett az évnek az az időszaka, amikor szinte fullasztó a meleg, az UV-sugárzás pedig olyan erős, hogy akár röpke negyedóra elegendő ahhoz, hogy leégjen a bőröd. Az UV védelem bizony nem holmi divat, hanem valami, amit nagyon komolyan venned, ha nem szeretnéd, hogy a napfürdőzés komoly következményeket hagyjon maga után. A bőrvédelem azonban kevés, ugye tudod?

Képzeld csak el, egy felmérés azt mutatja, hogy míg az emberek 95%-a tudja, hogy az UV-sugárzás bőrproblémákat eredményezhet, csupán 7% van tisztában azzal, hogy szembetegségekkel is járhat. Az általános vélekedéssel szemben ráadásul a káros hatások nem csak akkor fenyegetnek, amikor szikrázó napsütés fogad a lakásból kilépve, hanem akkor is, amikor felhők takarják el a napot.

Ha eddig Te is úgy vélted, hogy a napszemüveg csak egy kiegészítő, talán érdemes újra átgondolnod a kérdést, hiszen olyasmiről van szó, ami segít megőrizni a szemeid, a látásod épségét. A nálunk kapható fa napszemüvegek UV400-as védelemmel gondoskodnak arról, hogy gondtalanul nézz szembe a kánikulával. Ha már vásárlásra adod a fejed, ennél többre vágysz? Akkor folytassuk!

Napszemüvegeink legtöbbje polarizált lencsével van ellátva, ami azt jelenti Számodra, hogy a vakító fény is kevésbé terheli a szemeidet, jobbak a kontrasztok és bosszantó tükröződések sem zavarnak be a képbe. A tökéletes funkcionalitás tehát pipa, de a remek dizájn is a Tiéd lehet, hiszen a fa szemüvegkeretek izgalmas formatervezéssel készülnek és még a színek között is válogathatsz.

A kánikula feltehetően még velünk lesz egy darabig, ráadásul egy jó napszemüvegnek nem csupán a nyári hónapokban veszed hasznát, hanem egész évben. Fedezd fel kínálatunkat, és vértezd fel magad az UV-sugárzás ellen egy egyedi fa napszemüveggel, ezután pedig nem marad más hátra, mint hogy használd egészséggel új, stílusos kiegészítődet!

Megosztás:

FEL